TILITIIKERIN TARINA

Tarkka kumppani taloushallintaan.

Tilitiikeri on vankka ja luotettava talouskumppani, joka on omistautunut huolehtimaan yrityksesi talousasioista. Yrityksen perustaja, Susanna Välisaari, tuo mukanaan vahvan kokemuksen ja sydämen yhdistystoimintaan, tarjoten asiantuntevaa neuvontaa perustamisesta lopettamiseen saakka. Tilitiikeri on sitoutunut auttamaan sinua menestymään talousviidakossa, tarjoamalla tarkkaa talousosaamista ja yksilöllistä palvelua.

YRITTÄJÄ

Minulla on usean vuoden kokemus tilitoimistotyöstä ja sydäntäni lähellä on sähköinen taloushallinto. Työssäni rakastan erityisesti asiakaspalvelua. Kirjanpitäjänä kuuntelen mielelläni talousasioiden lomassa kuulumisetkin. Luottamus on koko tilitoimistosuhteen perusta. Haluan ehdottomasti olla luottamuksesi arvoinen ja kuulla sinulta palautteen sekä hyvin että heikommin sujuneesta palvelusta.

" Asiakas on minulle omana itsenään tärkeä, ja haluan ottaa työssäni yksilölliset tarpeet huomioon."

Toimitusjohtaja SUSANNA VÄLISAARI

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Ammattitaitoinen talouskumppani

Valitsemalla meidät saatte ammattitaitoisen talouskumppanin, joka huolehtii yrityksenne raha-asioista taitavasti ja luotettavasti.

Helppoutta ja joustavuutta

Tarjoamme helppoutta ja joustavuutta taloushallintoonne, jotta voitte keskittyä ydintoimintaanne.

Asiantuntemus ja luotettavuus

Luota asiantuntemukseemme ja luotettavuuteemme – huolehdimme yrityksenne talousasioista ammattitaidolla.

Sujuva startti ja kasvu

Aloittakaa liiketoiminta tai kasvatatte yritystänne sujuvasti meidän avullamme – tarjoamme neuvot ja ratkaisut perustamisesta kasvuun.

Tarvitseko valvojan talousviidakkoon?

Olemme täällä turvataksesi yrityksesi raha-asiat ja ohjataksesi sinut menestykseen. Tule mukaan voittavaan tiimiimme – yhdessä valloitamme talousviidakon!