Palvelumme

Palvelumme kattavat kaiken, mitä tarvitset vakaan talouden hallintaan. Hoidamme kirjanpidon, palkanlaskennan, tilinpäätökset ja verosuunnittelun ammattitaidolla. Valitsemalla meidät saat luotettavan kumppanin talousviidakkoon.

KIRJANPITO

Tilitiikeri hoitaa niin pienten kuin keskisuurten yritysten kirjanpidon ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Kirjanpitopalveluumme kuuluu kuukausikirjanpidon lisäksi tulosraportointi, alv -laskelma sekä kausiveroilmoitus. Lisäksi tarvittaessa Tilitiikeri antaa vastaan tulevissa päivittäisissä asioissa neuvoja yrittäjän arkeen. Tilitiikerin veloitus hoituu kuukausiveloituksena, ja sovimme yhdessä, kuinka monta tositetta siihen kuuluu. Näin ollen Tilitiikerin lasku ei pääse yllättämään.

PALKANLASKENTA

Tilitiikerille voit luottaa yrityksesi henkilöstön palkanlaskennan. Palkanlaskennan veloitukseemme kuuluu palkkalaskelmien lisäksi kausiveroilmoitus. Kauttamme hoituvat myös muut viranomaisilmoitukset mm. työeläkeyhtiöihin, Kelaan, jne. Vuoden lopussa hoidamme puolestasi palkkojen vuosi-ilmoitukset.

TILINPÄÄTÖKSET

Tilinpäätös kokoaa yrityksesi kuluneen tilikauden yhteen nippuun. Tilinpäätös sisältää useasti joukon ns. jaksotuksia ja poistoja. Tästä syystä on suositeltavaa antaa yrityksen tilinpäätös ammattilaisen hoidettavaksi ja pyytää Tilitiikeriä laatimaan tilinpäätöksesi.

VERO- JA TALOUSSUUNNITTELU

Verosuunnittelu kuuluu jokaisen yrittäjän arkeen. Suomen verottajan pykälä- ja käytäntöviidakko on monelle yrittäjälle vieras eikä aika riitä selvittämään omaa yritystä hyödyttäviä asioita. Tilitiikeri istahtaa vierellesi käymään yrityksesi tilanteen ja suunnitelmat läpi ja etsimään toimet, joilla saat hyödynnettyä tarjolla olevat edut. Tilitiikeri tietää, että pienyrittäjän kirstunpohja saattaa joskus olla melkoisen tyhjä. Taloussuunnitteluun tarvitaan silloin tarkoin suunniteltua budjettia. Budjetin laadinta voi auttaa yllättävän paljon kun taloutta on seurattava tarkasti. Tilitiikeri auttaa mielellään budjetin ja verosuunnittelun kanssa. Tilitiikerin kautta saat myös tarvittaessa ohjausta eteenpäin yhteistyökumppaneillemme.

YRITYKSEN PERUSTAMINEN

Yrityksen perustaminen vaatii paljon paperitöitä, ja yrittämisen aloittamiseen hyvät neuvot ovat varmasti tervetulleita. Tilitiikeri auttaa yrityksen perustamisessa ja antaa neuvoja aloittavalle yrittäjälle ja yrittäjäksi aikovalle. Tilitiikerin kanssa saat myös muut yrityksen muutoksiin liittyvät paperiasiat hoidettua pöytäkirjoista viranomaisilmoituksiin.

Yhdistykset

Tilitiikerin perustaja Susanna Välisaari tuo vahvan kokemuksensa yhdistystoiminnasta palvelukseesi. Yhdistyksille tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa aina perustamisesta lopettamiseen saakka. Voit luottaa siihen, että tuon Tilitiikerin yhdistyksesi kumppanina ja turvana.

Tarvitseko valvojan talousviidakkoon?

Olemme täällä turvataksesi yrityksesi raha-asiat ja ohjataksesi sinut menestykseen. Tule mukaan voittavaan tiimiimme – yhdessä valloitamme talousviidakon!